Winactie: Rembrandt 350 jaar!

Win een Logo!

Stel je voor dat je gepassioneerd bent bij het maken van een product of een dienst en zegt iemand jou:
‘Neem nou dit project, dat past precies bij jou!’.

Ga er dan volledig voor en pak die kans en ervaar zelf!

DOE MEE!

Wat is dan het eerste dat je doet? Precies! Zorgen dat je een professionele eerste indruk kunt wekken. Dat valt en staat bij je karakter en ook hoe jou karakter gevisualiseerd is binnen je bedrijfsvoering.

Oke, hoever ben je nu? Want zo weet je waar je staat en bepaal je waar je heen wilt gaan. Je zult wel eerst helder moeten krijgen waar je vandaan komt voor je start en jouw doelen concreet maakt.

Niemand wil een one-day-fly wordt. Alleen dat met beide beentjes op de grond staan doen we in ons echte leven vaak niet. We kijken nauwelijks écht eerlijk en genadeloos naar de rauwe realiteit in ons eigen ondernemende leven. Omdat we altijd vinden dat wij niet mogen klagen, of omdat het altijd slechter kan, of omdat we niet aan onszelf willen toegeven dat dingen niet zijn uitgepakt zoals we gehoopt hadden.

Reden genoeg om het dit keer anders aan te pakken zonder excuses, full focus op hét manifesteren van jouw grote droom.

Vandaag zet je die roze bril voorgoed af, vóór een no-filter reality! Klinkt vaak cliché maar toch, bewustwording is stap 1, voor elk doel wat je hebt: begin met de realiteit, het hier en nu. Dit is wat succesvolle mensen doen: genadeloos onder ogen zien hoe de zaken ervoor staan. Goed voelen met jezelf en je onderneming en kijken naar je bedrijfsidentiteit zoals het nu is. Ben je er gelukkig mee?

  • …Ik besteed 100+ uur aan jouw business met het totaalpakket, wat denk jij dat je daarmee kunt bereiken?

Speciaal voor deze vraag hebben wij een Rembrandt 350 jaar winactie bedacht die we graag met je delen. De winactie bevat een krachtig starterspakket met o.a. een eigen logo, huisstijl, social media ondersteuning en 1000 gratis visitekaartjes. Ook geven wij (nadat je je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief) een worksheet die je direct inzicht geeft hoe je strategisch kleur toepast in je marketing en zo te kunnen bepalen op welk gebied werk aan de winkel is. De eerste stap om kennis te maken met Rembranding die je helpt je onderneming en je leven zo te creëren zoals je graag zou willen. De winactie is leuk, eenvoudig, vrijblijvend en helemaal gratis.

Pakketten Rembranding

Starterspakket

Waar jij kans op maakt is dit starterspakket. Bij het bedenken van jouw toekomstig logo gaat Rembranding graag vooraf met je in gesprek, hierbij komen in essentie de kernwaarden aanbod en wat er in jouw boodschap die je wilt overbrengen nou écht belangrijk is. Kleuren, elementen, vormen en lettertypen. 

Het is echt heel bijzonder wat voor creatieve ideeën er vrij komen bij zo’n brainstormsessie!

Totaalpakket

Toch wil ik het Totaalpakket nog even toelichten. Bij het maken van jouw moderne en frisse website gaat Rembranding graag voor je aan de slag, hierbij komen de werkzaamheden in essentie neer op het verwoorden en visualiseren van jouw kernboodschap die jij zielsgraag wilt overbrengen naar je doelgroep. Wat kun je verwachten?

  • Een Logo
  • Huisstijl
  • Photoshoot
  • Bedrijfsportretfoto
  • Webpagina’s: Home –  Verkooppagina – Visie – Missie – Werkwijze – Over – Contact – Algemene Voorwaarden – Privacy Policy
  • 3 Blogs

Time for some action!