Starterspakket
Totaalpakket
V.I.P. pakket

Starterspakket

Logo en Huisstijl

Een logo laten ontwerpen?

Bij het bedenken van jouw toekomstig logo gaat Rembranding graag met je in gesprek, hierbij komen in essentie de kernwaarden aanbod en wat er in jouw boodschap die je wilt overbrengen nou écht belangrijk is. Kleuren, elementen, vormen en lettertypen.

Waarom kiezen voor dit starterspakket?

Een goed begin is het halve werk! Daarom wil je naast het hebben van een bedrijfsidee vervolgens een logo laten ontwerpen met een daarbij behorende huisstijl die verwerkt wordt in je interne en externe communicatie. Hier kan Rembranding jou zeker bij helpen, want in dit creatieve proces kan Rembranding zeker bijdragen zowel in het bedenken van een pakkende bedrijfsnaam/slogan alsmede logo en huisstijl. Deze zaken bevorderen de professionele uitstraling van hét bedrijfshart en zullen uiteindelijk zorgen voor meer omzet.

Eenmalig €397 ex.

Logo & Huisstijl ontwerpen

Logo en Huisstijl

Het ontwerpen van jouw nieuwe logo & huisstijl is een geweldige uitdaging, de losstaande onderdelen tot een eenheid vormen met subtiele verwijzingen. Wij verheven uw bedrijfshart tot een ware kunst!

Totaalpakket

Website +++

Website laten maken?

Bij het maken van jouw moderne en frisse website gaat Rembranding graag voor je aan de slag, hierbij komen de werkzaamheden in essentie neer op het verwoorden en visualiseren van jouw kernboodschap die jij zielsgraag wilt overbrengen naar je doelgroep. 

Waarom kiezen voor dit pakket?​

Een goede website bestaat niet alleen uit een informatieve pagina, je wilt interactie creëren! Rembranding zorgt ervoor dat naast een frisse uitstraling van jouw website inclusief logo en huisstijl, ook de buttons en invulvelden op de juiste manier geplaatst worden. In dit creatieve proces kan Rembranding zeker bijdragen zowel in het bedenken van pakkende teksten alsmede de fotografie. Deze zaken bevorderen de professionele uitstraling van hét bedrijfshart en zullen uiteindelijk zorgen voor meer omzet.

Eenmalig €1997 ex.

Online Webdesign

Webdesign

Het internet biedt perfecte mogelijkheden om uw merk of bedrijf op unieke wijze te positioneren.Wij zorgen ervoor dat uw website een waardevolle en creatieve toevoeging is op uw gehele marketingcommunicatie. Afgestemd op uw doelgroep én huisstijl, maar bovenal gebruiksvriendelijk en functioneel.

V.I.P. pakket

All-in-One

Full-Stack Marketingspecialist!

Ben jij jouw onderneming nog niet zolang geleden gestart of wil je een rebranding? Je wilt nog een ziel of een eenheid in je bedrijfsidentity creëren? Of je hebt al enige tijd een onderneming maar wilt graag meer groeien/klanten? 

Lees dan verder en ontdek wat allemaal nóg meer mogelijk is bij Rembranding.

Waarom kiezen voor dit pakket?

Je wilt in essentie niet alles alleen doen en je hebt begeleiding nodig in het creëren van leads om naast het ontwerp van je website, logo en huisstijl ook wekelijks online zichtbaar te zijn op de kanalen van je doelgroep met fascinerende posts om hen tot jouw klant te maken. Als je dat nodig hebt is dit All-in-One pakket iets waar je eigenlijk niet zonder wilt!

In dit full service V.I.P. marketing en design pakket ontvang je súper interessante lead genererende blogs en advertenties posts. Oprecht geschreven vanuit een gepassioneerd bedrijfshart perspectief, namelijk jouw bedrijfshart! Op maat speciaal geschreven teksten voor jouw doelgoep met pakkende afbeeldingen.

Maandelijks €997 ex.

Marketing Strategie

Marketing strategie

Een nieuwe website laten maken? Maar hoe gaan uw potentiële klanten u vinden? Wij leveren websites die zoekmachinevriendelijk zijn en zorgen dat binnen korte tijd uw website te vinden zal zijn in de verschillende zoekmachines. Ook speelt social media hierin een grote rol.

Oefening baart kunst

Hoe gaan we het doen?

Stap 1

We plannen een afspraak in

Via een belverzoek of mail gaan we een datum vinden wanneer wij met elkaar in gesprek kunnen gaan.

afspraak-maken-rembranding
Kennismaken met elkaar

Stap 2

En vinden dé oplossing samen in het gesprek

In het kennismakingsgesprek bespreken wij samen de doelstellingen en maak je een krachtig besluit.

Plan een Afspraak in

Samen een gemoedelijke sfeer 
voor al die creatieve gedachten creëren