Over mij

Autobiografie

Sinds 2009 ben ik begonnen met de studie vormgever en daarvoor wist ik eigenlijk niet goed wat ik met al mijn creativiteit aan moest. Classic cars, basketbal, dans, dichten, film, kunst & cultuur, poëzie, theater, ik vond het allemaal interessant én nog steeds! Door het hebben van een eigen onderneming leef ik het leven op mijn manier, het geeft me de vrijheid te zijn wie ik ben en te doen waar ik voor sta. 

In 2014 was ik in een kunstmuseum en kwam er een boek voorbij waarop Swip Stolk zichzelf had geportretteerd als Rembrandt. Dat inspireerde mij en ik kwam tot een krachtig besluit, ik ben de Rembrandt van de 21ste eeuw en mijn bedrijf gaat Rembranding heten. De analoge/digitale kunst komt van binnenuit voort, een universele bron van creativiteit die in staat is samen te smelten met een ieder van jullie bedrijfsharten! Ik geef de mensen met ondernemersmissies meer kleur en meer ziel!

Remmelt van der Kuur

Mijn nieuwe lookbook

Download 'Topstukken'

In de loop der tijd zijn er met veel liefde mooie samenwerkingen tot stand gekomen en dat heeft er toe geleid dat Rembranding vanuit steeds meer passie doel-, klant- en resultaatgerichter vooruit gaat.

Oefening baart kunst

Kwaliteiten

Logo Huisstijl

Logo & Huisstijl

Het ontwerpen van jouw nieuwe logo & huisstijl is een geweldige uitdaging, de losstaande onderdelen tot een eenheid vormen met subtiele verwijzingen. Wij verheven uw bedrijfshart tot een ware kunst!

Online Webdesign

Webdesign

Het internet biedt perfecte mogelijkheden om uw merk of bedrijf op unieke wijze te positioneren.Wij zorgen ervoor dat uw website een waardevolle en creatieve toevoeging is op uw gehele marketingcommunicatie. Afgestemd op uw doelgroep én huisstijl, maar bovenal gebruiksvriendelijk en functioneel

Marketing Strategie

Online Marketing

Een nieuwe website laten maken? Maar hoe gaan uw potentiële klanten u vinden? Wij leveren websites die zoekmachinevriendelijk zijn en zorgen dat binnen korte tijd uw website te vinden zal zijn in de verschillende zoekmachines. Ook speelt social media hierin een grote rol.

Kunst baart gunst

Klanten Vertellen

wagthedogamsterdam
“Rembranding heeft voor mij de mooiste website onder de hondenuitlaatservices websites gemaakt!! Kon me geen mooiere website voorstellen. Remmelt weet met zijn inzicht, professionaliteit en creativiteit echt mooie dingen neer te zetten. Hij begreep mijn visie gelijk en wist de website nog beter te maken dan ik ooit had kunnen dromen. Neem zelf eens een kijkje op www.wagthedogamsterdam.nl! Zeker een aanrader!”
Leonie Ledent
Wag The Dog - Amsterdam
Jan van der Klugt
"Het advies van Remmelt over onze huisstijl, en de website zijn heel nuttig geweest. En hetgeen hij voor ons gemaakt heeft ziet er prachtig uit, we kunnen hem echt aanraden!"
Jan van der Klugt
Steunpunt Budgetbeheer & Bewindvoering - Amstelveen
Angelika Naingie
“Mijn ervaring met Rembranding was voor mij een goede ervaring. De ontworpen flyers voor mijn evenement: Kickin' it Oldskool waren leuk ontworpen en paste zeker bij het concept van het evenement. Rembranding begreep mijn visie en hielp daar waar het nodig was. Al met al ben ik zeer tevreden en is Rembranding mijn vaste flyerdesigner.”
Angelika Naingie
DOCK - Rotterdam
Recharge
“Remmelt heeft een heel mooi uniek logo, huisstijl, website en flyer ontworpen. Super blij mee! Als je opzoek bent naar een professional dan moet je bij Rembranding zijn.”
Mirjam Bakker
Recharge Wandelcoaching & Resonantietherapie - Rutten
Brouwerij Neef
"Toen we Rembranding vroegen om voor ons een logo te ontwerpen was hij meteen enthousiast. Hij stelde de juiste vragen en kwam met goede suggesties naar aanleiding van onze wensen. Nog een paar keer wat dingen aanpassen? Geen probleem! We zijn erg tevreden met het werk dat hij heeft geleverd."
Timo Brouwer
Bierbrouwerij NEEF - Zwolle

Plan een Afspraak in

Samen een gemoedelijke sfeer 
voor al die creatieve gedachten creëren