Mijn 32ste verjaardag was…

Happy B(NI)-day to myself: Vandaag ben ik 32 jaar geworden!

06:45 – Een nieuw hoofdstuk van mijn ondernemerschap?
De ochtend begon fris bij Konditorie Noor, een nieuwe BNI chapter Lelystad. Tijdens een heerlijk Engels ontbijt werden we geïntroduceerd aan de businessgroep. Ik kijk uit naar de samenwerkingen, bijdrage en aanbevelingen die gedeeld gaan worden. #powerteams

  • ...dat ik in een positieve spiraal terecht ben gekomen en dat het mij een ontzettend goed gevoel geeft.

Na de bijeenkomst bracht ik mijn vriendin naar haar Personal Trainer en ging ik door voor een korte ontmoeting met Tattoo James. Deze tattoo-artist tekent o.a. geweldige portretten met potlood én voor een klantrelatie hebben we iets speciaals/persoonlijks bedacht. Daar later wellicht meer over… ‘s Middags hadden wij nog tijd voor een drankje en vertelde ik hem dat ik in een positieve spiraal terecht ben gekomen en dat het mij een goed gevoel geeft dat ik er voor heb gekozen om volledig te focussen op datgeen wat mij gelukkig maakt. Dat is ondernemen.

karamel-smulslof-van-prins

Terug naar de ‘orde van de (verjaar)dag’, natuurlijk ook tijd gemaakt voor mijn familie. Na ons donderdagse ritueel ‘boodschappen halen’ (moet ook gebeuren!) zijn wij met een heerlijk zoete ‘Karamel smulslof’ van Bakker Prins naar het verzorgingstehuis gegaan waar mijn (schoon)grootmoeder woont. Daar heb ik mijn 32ste verjaardagstaart aangesneden, de medebewoners en het personeel hebben er óók heerlijk van genoten. 

‘s Avonds lekker met mijn eigen gezinnetje uit eten geweest bij wereldrestaurant Breed in Almere, waar de kinderen overigens heerlijk kunnen spelen én natuurlijk hebben wij dit zoet afgesloten met diverse lekkernij. Al met al een geslaagde (verjaar)dag! 

Oja! Één van de dingen die ik heb gekregen voor mijn verjaardag is een doe-boek.
‘Het doel van het ‘Business Bullet Journal’ helpt je bewuster bezig te zijn met je ontwikkeling, met het stellen van doelen en het vinden van een goede balans tussen werk en privé.

Wat helpt jou bewuster bezig te zijn met je eigen ontwikkeling?