Klaar voor de sprong in het diepe!

Remmelt is klaar voor de sprong in het diepe!

Wat is er toepasselijker dan op de ’dag van de ondernemer’ met jullie dit big news te delen. (Rumble) Ik ga namelijk iets cools doen… Ik ga freelancen en een eigen ondernemen opbouwen! Dit is mijn droom, mijn zielsmissie waarin ik volkomen mezelf durf te zijn. Zeker een sprong in het diepe, maar ik hou van uitdagingen in dit leven.

In essentie ga ik de bedrijfsharten van alle ondernemers diep raken door jullie passie + kennis duidelijk te vertalen naar unieke beelden, zodat jullie gaan shinen!

Only Positive Vibes

Dus zoek je hands-on professional met ervaring op online marketing, webdesign en grafisch vormgeving? Een jonge ondernemer (31) met een geweldige creatieve en positieve energie die doel-, klant- en resultaatgericht te werk gaat? Ik ga niet voor je liegen maar dan ben ik je #1 guy en kan ik zeker iets voor je betekenen.

Ik ben écht super enthousiast om van je te gaan horen!

Remmelt van der Kuur
info@rembranding.nl
0628324343

Tegenwoordig heb je niet meer te maken met bedrijven, we hebben te maken mensen met een passie, voor hún vak, voor wat ze te zeggen hebben of bij te dragen hebben in onze samenleving. De verhalen van deze mensen hebben geen trucjes nodig, alleen een lekkere saus!