Guldenkoortsactie tot 1 maart!

Guldenkoortsweken - actie tot 1 maart

We zijn het aan het doen!:
‘Emigreren naar Curacao’.

Wat zei ik over kansen pakken? Met beide handen!

GEWOON DOEN!

In december 2020 zijn we voor de tweede keer met vakantie gegaan naar Curacao. Meteen voelde wij ons weer op onze plek. Het weer is dushi, de mensen zijn heel aardig en ook vrolijk! Wat wil een je nog meer?

Emigreren naar Curacao is iets waar wij al 2 jaar over fantaseerden. Nadat wij voor de eerste keer als gezin hier voet aan land hadden gezet groeide er iets van binnen. Aangezien mijn vriendin in Nederland geboren is maar de Antilliaanse roots van haar ouders heeft vind ik het zelf voor onze 2 kinderen een belangrijk iets dat ook zij deze cultuur zullen dragen met trots!

Onderdak, werk & scholing voor de kinderen waren de vereisten en die hebben we afgevinkt. Nu is het een kwestie van formaliteiten en we zijn over! Het eilandleven op Curacao kan beginnen.

Bon bini Rembranding. Wat kan Curacao professioneel van ons verwachten?

Starterspakket

Bij het bedenken van jouw toekomstig logo gaat Rembranding graag vooraf met je in gesprek, hierbij komen in essentie de kernwaarden aan bod en wat er in jouw boodschap zit dat je wilt overbrengen en nou écht belangrijk is voor de mensen. Kleuren, elementen, vormen en lettertypen zijn een paar onderwerpen maar vooral die diepte in gaan om dichter tot de kern komen van je bedrijfsmissie. 

Het is echt heel bijzonder wat voor creatieve ideeën er vrij komen bij zo’n brainstormsessie!

Totaalpakket

Hetzelfde als bij het starterspakket gaan we de diepte in. We verzorgen samen voor een verlicht pad, hierbij gaat Rembranding voor jouw bedrijf een moderne en frisse website maken met alle benodigde functies van dien. De werkzaamheden zijn in essentie ‘het verwoorden en visualiseren van jouw kernboodschap’ die jij zielsgraag wilt overbrengen naar je doelgroep. Wat kun je verwachten?

  • Een Logo
  • Huisstijl
  • Photoshoot
  • Bedrijfsportretfoto
  • Webpagina’s: Home –  Verkooppagina – Visie – Missie – Werkwijze – Over – Contact – Algemene Voorwaarden – Privacy Policy
  • 3 Blogs

V.I.P. pakket

Met het V.I.P. pakket blijft jouw bedrijf altijd top of mind bij jouw persoonlijke doelgroep, Met op maat gemaakte advertenties adverteer jij met jouw bedrijf 24/7 door op alle devices in de omtrek. Deze maandelijkse ondersteuning is wat je nodig hebt om interactie te creëren om meer merkbekendheid op te bouwen en uiteindelijk meer omzet.

  • Display Ads, Google Ads, Facebook Ads, Linkedin Ads

Neem gerust even contact! Ayoo!!