Uitnodiging Kinderfeestje

Voor de kleine Mariah werd Rembranding gevraagd om een leuke uitnodiging te maken voor haar 1ste verjaardagsfeestje. In combinatie met een fantastische foto-shoot die zij alvorens had gedaan, kwam dit prachtige plaatje tot stand.

Thema: Krijtbord

Flyer Masterclass

De galaxy-green ontworpen flyer voor Sergio Janssen van D-TERNITY wordt goed opgemerkt, de aanmeldingen stromen binnen! Deze klant is zeer tevreden en zal binnekort bij Rembranding terugkeren voor een new, cool & fresh design. Wordt vervolgd...

Thema: Muziek

Oorkonde Kraamhulp

Een toepasselijk relatiegeschenk ontworpen voor de allerleukste kraamverzorgster aller tijden. Dat verdiende Carolien van Dam alle meer voor haar bijdrage tijdens deze kraamweken. Daarom heeft Rembranding haar in het zonnetje gezet en op speciale wijze weten te verrassen.

Thema: Oorkonde

Logo + Huisstijl

Je bedrijfsidentiteit visiualiseren is nodig voor een professionele uitstraling, voor Recharge heeft Rembranding een prachtige bijdrage geleverd, oordeel zelf. Wij wensen eigenaresse Mirjam Bakker veel succes in haar nieuwe studio.

Thema: Bedrijfscommunicatie

Poster Filmavond

Een glamourish filmavond met je partner? Rembranding verzorgt de media-uitingen tot in de puntjes: professioneel, internationaal, trendy, glamour, chique, groots en toch rustig, you name it!

Thema: Theater

Logo Bedrijfsuitje

Heeft u een memorabel bedrijfsuitje gepland en wilt u met uw personeel in stijl erop uitgaan? U kunt vertrouwen op het creatieve brein van Rembranding die het allemaal mogelijk maakt!

Thema: Zee

Logo + Visitekaartje

Bent u zelfstandig ondernemer maar heeft u nog geen logo? Geen paniek, Rembranding gaat meteen voor u aan de slag. Zodat u binnen enkele dagen met uw eigen visitekaartjes de markt op kan.

Thema: Eten

Flyer Dancebattle

Organiseert u evenementen, neem dan contact op met ons. Wij luisteren graag naar u wensen en zijn bereid mee te denken om de juiste boodschap naar buiten te brengen.

Thema: Old School Hiphop

Re-branding Website + Kortingskaartje

Het re-branden van uw website is een goede manier om uw klanten op de hoogte te stellen van de laatste vernieuwingen binnen uw bedrijf.

Thema: Cosmetisch