Gelegenheidskaarten

Voor elk moment ontwerpt Rembranding een gelegenheidskaart of boodschap.
Gelegenheidskaarten zijn bij Rembranding UNIEK! Of het nu trouwkaarten, rouwkaarten of geboortekaarten zijn, alles is mogelijk. Ik bespreek samen met jullie de wensen door, die ik dan zal vervullen aan jullie behoefte en emotie, en dat in pure perfectie! 
Dit allemaal tegen een zeer aantrekkelijke prijs!
Onderstaand enkele voorbeelden van het eindresultaat van een geboortekaartje, verjaardagsuitnodiging, oorkonde en speciale bedrijfskleding:

Uitnodiging Kinderfeestje

Voor de kleine Mariah werd Rembranding gevraagd om een leuke uitnodiging te maken voor haar 1ste verjaardagsfeestje. In combinatie met een fantastische foto-shoot die zij alvorens had gedaan, kwam dit prachtige plaatje tot stand.

Thema: Krijtbord

Oorkonde Kraamverzorgster

Een toepasselijk relatiegeschenk ontworpen voor de allerleukste kraamverzorgster aller tijden. Dat verdiende Carolien van Dam alle meer voor haar bijdrage tijdens deze kraamweken. Daarom heeft Rembranding haar in het zonnetje gezet en op speciale wijze weten te verrassen.

Thema: Oorkonde

Bedrijfsuitje

Heeft u een memorabel bedrijfsuitje gepland en wilt u met uw personeel in stijl erop uitgaan? U kunt vertrouwen op het creatieve brein van Rembranding die het allemaal mogelijk maakt!

Thema: Zeilen

Geboortekaartje

Heeft u een memorabel bedrijfsuitje gepland en wilt u met uw personeel in stijl erop uitgaan? U kunt vertrouwen op het creatieve brein van Rembranding die het allemaal mogelijk maakt! Thema: Zeilen